Vi erbjuder flera röntgenundersökningar privat utan remiss.

Röntgenundersökningar

Upptäck sjukdomar med magnetröntgen.

Röntgenundersökning privat

Vi erbjuder röntgenundersökningar privat med kortare väntetider. Hos oss får du en tid för undersökning inom 10 arbetsdagar. Du får sedan en personlig återkoppling från en av våra legitimerade läkare. Vid eventuella fynd på röntgen lämnar vi en remiss för fortsatt undersökning och vård. Dina röntgenbilder kontrolleras alltid av läkare specialiserade på röntgen.

Vi erbjuder konventionell röntgen för undersökning av skelett och lungor, magnetröntgen för omfattande bilddiagnostik av kroppens organ samt ultraljud för undersökning av muskler, senor, leder, nerver och organ.

Våra undersökningar

Läkarlabbet erbjuder magnetröntgenundersökning utan remiss.

Magnetröntgen

Magnetkameraundersökning eller MR, är en omfattande bilddiagnostik. Det är en mycket specifik undersökning som t.ex kan upptäcka cancer.

Boka tid för privat ultraljud utan remiss.

Ultraljud

Ultraljud kan användas på en rad olika organ och vävnader i kroppen. Några av de vanligaste organen som undersöks med ultraljud är hjärta, blodkärl, gallblåsa, lever och testiklar.

Läkarlabbet erbjuder röntgen utan remiss till bra pris.

Konventionell röntgen

Slätröntgen, eller konventionell röntgen, används främst för att kartlägga skelettskador men kan även diagnosticera tex lunginflammation och artros.

Boka röntgenundersökning

Fyll i bokningsformuläret och få en garanterad undersökningstid inom 10 dagar.

Genom att trycka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.