Läkarlabbet består av legitimerade läkare

Om oss

Det här är Läkarlabbet

Läkarlabbet är en digital hälsoklinik som erbjuder radiologiska undersökningar för att ge dig en bättre inblick i din hälsa. Läkarlabbet Medical Consulting Stockholm AB är en registrerad vårdgivare hos inspektionen för vård och omsorg (IVO). Alla våra läkare är utbildade i Sverige och har svensk legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Läkarlabbet grundades 2021 och drivs av läkarna Jakob Dahlén och Isabell Wärmé. Vi vill skapa möjlighet att snabbt och säkert få bättre inblick i din hälsa genom tillgång till avancerade hälsoundersökningar. Tillsammans med vår underleverantör Evidia erbjuder vi dig tillgång till avancerad bilddiagnostik för att tidigt upptäcka sjukdomar samt ge dig en bättre inblick i din hälsa.

Genom att erbjuda våra tjänster på vår digitala plattform har vi möjlighet att hålla nere onödiga kostnader samt kapa mellanhänder och kan därför erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser.

Läkarlabbet röntgen finns i flera städer i landet.

Här finns vi

Vi erbjuder röntgen, magnetröntgen och ultraljud i hela landet.

Vi finns i följande städer:
Stockholm
Göteborg
Jönköping
Umeå
Borås
Karlstad
Sundsvall

Du bokar enkelt tid för röntgenundersökning i din närmsta stad med garanterad undersökning inom 10 dagar.

Boka din röntgen utan remiss på Läkarlabbets mottagningar i hela landet.

Våra tjänster

Vi erbjuder konventionell röntgen, magnetröntgen och ultraljudsundersökning utan krav på remiss.

Läkarlabbet erbjuder magnetröntgenundersökning utan remiss.

Magnetröntgen

Magnetkameraundersökning eller MR, är en omfattande bilddiagnostik. Det är en mycket specifik undersökning som t.ex kan upptäcka cancer.

Boka tid för privat ultraljud utan remiss.

Ultraljud

Ultraljud kan användas på en rad olika organ och vävnader i kroppen. Några av de vanligaste organen som undersöks med ultraljud är hjärta, blodkärl, gallblåsa, lever och testiklar.

Läkarlabbet erbjuder röntgen utan remiss till bra pris.

Konventionell röntgen

Slätröntgen, eller konventionell röntgen, används främst för att kartlägga skelettskador men kan även diagnosticera tex lunginflammation och artros.

Villkor och personuppgiftspolicy

Läkarlabbet följer personuppgiftslagen (1998:204) och patientdatalagen (2008:355). Utöver detta följer Läkarlabbet hälso- och sjukvårdslagen (1982:763) och offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) i dem delar som rör kundens personuppgifter.

Boka röntgenundersökning

Fyll i bokningsformuläret och få en garanterad undersökningstid inom 10 dagar.

Genom att trycka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.